Search

Aquesta pàgina usa cerques personalitzades.

Per a cerques normals, canvieu de pàgina.

PmWiki incorpora una funció de cerca bàsica. Tot i que no compta amb el poder d'un "motor de cerca", es possible posar-lo a punt per a produir resultats especialitzats i personalitzats.

Cerques especialitzades

Les cerques es poden especialitzar per tal de restringir-ne el rang a un grup de pàgines determinades. Per exemple, podem restringir la cerca basant-nos en els grups, on, per exemple, "group=PmWiki" només cerca al grup PmWiki, i "group=-PmWiki" només cerca entre les pàgines que no partanyen al grup PmWiki. A més a més dels grups, les cerques es poden restringir en base al seu nom ("name="), Rutes wiki ("trail="), retroenllaços ("link=") i altres criteris (p.ex. "list=normal"); i es pot limitar el màxim de resultats ("count="). Podeu trobar més informació sobre cadascun d'aquests paràmetres a la pàgina de Llistats de pàgines.

Aspecte personalitzat

Es pot personalitzar l'aspecte amb el que es visualitzen els resultats de la cerca, donant format al contingut i ordenant els resultats obtinguts. El format i el contingut es seleccionen usant el paràmetre "fmt=" per a especificar una plantilla (de Llistats de pàgines) que en determina la disposició, com ara bé l'estil de la llista i els elements de les pàgines (com el títol i la descripció). El paràmetre "order=" permet que els resultats s'ordenin d'acord amb diferents criteris, com el nom o el títol. Podeu trobar més informació sobre aquestos paràmetres a la pàgina de Llistats de pàgines. Si voleu veure exemples de plantilles, feu una ullada a Site.Page List Templates, i Cookbook:Pagelist Template Samples.

Qualsevol persona, a tot arreu

Les Lectores poden crear resultats especialitzats i personalitzats amb només escriure els paràmetres adequats, p.ex. "group=PmWiki", al formulari de cerca juntament amb la frase a buscar. Les Autores poden predefinir aquestes especialitzacions incorporant els paràmetres a les pàgines amb la directiva (:searchbox:) i (:searchresults:) (estan documentades a Llistats de pàgines).

(:searchresults:) es pot personalitzar editant la pàgina Site.Search.

Feu una ullada també a

Proveu-ho: aquesta pàgina genera cerques personalitzades

Qualsevol cerca que es faci des d'aquesta pàgina generarà automàticament conjunt predefinit de resultats que: apunten a diferents agrupacions de pàgines (documentació, cookbook i PITS, si estan disponibles); usa formats, contingut i ordre personalitzats; i mostra els paràmetres específics que s'han usat per a generar cada resultat. Ja sigui usant el formulari de baix, o el formulari de cerca normal de dalt de la pàgina, es mostraran els resultats personalitzats.Traducció de PmWiki.Search - Pàgina original a PmWikiCa.Search - Backlinks