Esborrat de pàgines

Per tal d'esborrar una pàgina, editeu la pàgina, seleccioneu tot el text de la capça d'edició i substituïu-lo amb una única paraula:

delete

Noteu que pot ser una bona idea afegir un comentari al camp Resum explicant perquè heu esborrat la pàgina. (Habitualment podeu trobar el camp Resum just a sota de la capça d'edició).

La pàgina s'esborrarà després de desar els canvis. Com a mesura de seguretat, el servidor seguirà guardant una còpia de la pàgina (amb una marca de temps), que podrà ésser restaurada per l'administració del wiki?.

Si sospiteu que una pàgina ha estat esborrada però no n'esteu segura, feu una ullada als Canvis Recents del WikiGroup. Esborrar una pàgina és una edició més, així que l'acció serà enregistrada allí i a Site.AllRecentChanges.

Es pot canviar la paraula per defecte per a esborrar pàgines ("delete") definint la variable $DeleteKeyPattern al fitxer config.php (mireu EditVariables?). Si hi ha risc d'esborraments malintencionats, pot ser una bona idea canviar la paraula per algun altra més difícil d'esbrinar. També hi ha una recepta per a crear una acció d'esborrat completament separada de l'edició a Cookbook:DeleteAction.

Esborrar Grups Wiki i Categories: Un cop he creat un Grup o Categoria, com em puc desfer d'eixe grup o categoria?

Una administradora pot esborrar les pàgines no desitjades de wiki.d/ . Normalment, intentar-ho des del propi wiki no funciona, donat que compta com a "actualització", fet que causa que es torni a crear la pàgina de RecentChanges?; tanmateix, és pot modificar la configuració per tal de permetre l'esborrat de la pàgina de Canvis Recents del grup -- feu una ullada a Cookbook:RecentChangesDeletion.Traducció de PmWiki.DeletingPages - Pàgina original a PmWikiCa.DeletingPages - Backlinks